Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe kiedy on to naprawi!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekawy kiedy naprawia te srypty czy tam zauktalizuja   bo jescze troche to wyjdzie kolejny patch od lola  i d upa całkowita

dla  mnie  to jest nie profesionalne to co robi on i jego ludzi wychdozi ppatch L# wszystko pieknie i tu nagle du pa bo skrypty nie dziaja nie rozumiem tego troche no ale ok

czuje ze jescze  bedzie to trwalo

Opublikowano

Jestem ciekawy kiedy naprawia te srypty czy tam zauktalizuja   bo jescze troche to wyjdzie kolejny patch od lola  i d upa całkowita

dla  mnie  to jest nie profesionalne to co robi on i jego ludzi wychdozi ppatch L# wszystko pieknie i tu nagle du pa bo skrypty nie dziaja nie rozumiem tego troche no ale ok

Chłopie najważniejsze skrypty działają cała seria oktw działa xsalice aio działa evade działa + marksman także. d-series też widziałem całe update pod 5.6

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Kto ci powiedział, że jest tu jakiś profesjonalizm? A co do skryptów to najważniejsze działają. Mógł byś się postarać i pisać chociaż kropki...

­

giphy.gif

Opublikowano

Jak tak bardzo chcesz sobie zupdatowac to możesz samodzielnie zmienić kilka linijek kodu i włala, jestę deweloperę.

Opublikowano

Ciekawe gdzie ten Ciasteczkoid pseudo ''znawca'' l# i te jego info do boga,spózniasz się o 3 patche ziom xD  :)

Co do tematu Sharp jest za darmo i skrypty są bardzo dobre więc nie ma co płakać że nie ma update lub dlugo trwa albo skrypty są broken

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Po 1.Temat "Ciekawe kiedy on to naprawi"-joduska nie jest skrypterem więc czemu napisałeś naprawi? 

Po 2.Tak skrypty się aktualizuje a nie naprawia naprawia/poprawia się je wtedy gdy są źle napisane.

Po 3.LeagueSharp jest darmowy a ty narzekasz

I po 4 i ostatnie.Nieprofesjonalne?Według ciebie obejście anty cheata i zrobienie injectora skryptów jest nieprofesjonalne?Spróbuj sam i wtedy powiedz czy jest to nieprofesjonalne.

Tyle z mojej strony dziękuje.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Wszystkie działają użyłem po prostu w dobrym czasie poradnika co był umieszczony na tym forum nie pamiętam jak to tylko było może ktoś to znajdzie :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...